Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.

Με την χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies.

logoSPA

Μπακάλικο

Από το 2008 δημιουργήθηκε το πρόγραμμα με το όνομα "Μπακάλικο" της Πορείας Αγάπης για την παροχή βασικών διατροφικών αγαθών σε μεμονωμένα άτομα ή οικογένειες που έχουν ανάγκη. 

Το «Μπακάλικο» συγκεντρώνει τρόφιμα, κυρίως από προσφορές των εθελοντών και φίλων της Πορείας Αγάπης, και στην συνέχεια τα μοιράζει σε οικογένειες που διαπιστωμένα χρειάζονται υποστήριξη.

Το "Μπακάλικο", στην παρούσα φάση, διανέμει τρόφιμα κάθε 35-40 ημέρες και δραστηριοποιείται, κυρίως, στην περιοχή της Αττικής, της Θεσσαλονίκης, της Εύβοιας και της Σόφιας.

Για την συνέχιση του προγράμματος αυτού η με οποιοδήποτε τρόπο προσφορά σας είναι ευπρόσδεκτη και πολύτιμη.

Μάϊος 2015: Άλλο ένα μπακάλικο σε Αθήνα και Σόφια

Άλλο ένα μπακάλικο πραγματοποιήθηκε από τις 19 έως τις 25 Μαϊου.
Στις εργασίες του - συγκέντρωση και ταξινόμηση τροφίμων, συσκευασία και διανομή στις οικογένειες - συμμετείχαν πάρα πολλοί φίλοι μας. Από τη δράση τους αυτή επωφελήθηκαν 227 οικογένειες, με 770 άτομα, από τα οποία τα 267 παιδιά.
Παράλληλα, στις 20 Μαϊου, οι εθελοντές της Σόφιας έδρασαν κι αυτοί προς όφελος οικογενειών που έχουν ανάγκη, με αποτέλεσμα να μοιραστούν τρόφιμα σε 27 άτομα, 13 ενήλικες και 14 παιδιά.
Τώρα, ετοιμαζόμαστε για το μπακάλικο του Ιουλίου. Το μπακάλικο αυτό έχει μια ιδιαιτερότητα: Είναι το πεντηκοστό μπακάλικό μας! Με 2713 παραδόσεις τροφίμων σε σχεδόν επτά χρόνια δράσης, από τον Δεκέμβριο του 2008.
Λέμε να το “γιορτάσουμε” προσφέροντας όσο περισσότερα τρόφιμα μπορούμε!