Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.

Με την χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies.

logoSPA

Πως μπορείτε να βοηθήσετε

Αν θέλετε να συμμετάσχετε στην προσπάθεια υποστήριξης των συνανθρώπων μας υπάρχουν, ενδεικτικά, μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε. 

Μπακάλικο

Μπορείτε να φέρετε τρόφιμα για τις άπορες οικογένειες που υποστηρίζουμε. (Τα τρόφιμα μαζεύονται κάθε 45 μέρες περίπου και είναι κυρίως τροφές που μπορούν να διατηρηθούν).

Ενημερώστε, αν θέλετε, για την προσπάθεια αυτή, τους φίλους σας, σούπερ μάρκετ, εμπόρους τροφίμων κ.λπ. που πιθανόν γνωρίζετε και θα ήθελαν να βοηθήσουν (με τρόφιμα ή και με δωροεπιταγές).

Μπορείτε να προσφέρετε προσωπική εργασία κατά την παραλαβή, ταξινόμηση, συσκευασία και παράδοση των τροφίμων. 

 

Μανδύας

Μπορείτε να φέρνετε μεταχειρισμένα ρούχα, παπούτσια, είδη σπιτιού, λευκά είδη σε καλή κατάσταση, υποστηρίζοντας το πρόγραμμα 'Μανδύας'.

Ελάτε να τα διαλέξουμε και να τα συσκευάσουμε μαζί στις ημερομηνίες που ανακοινώνονται.

Εκδηλώσεις

Η Πορεία Αγάπης οργανώνει κάθε χρόνο εκδηλώσεις από τα έσοδα των οποίων στηρίζει τα προγράμματά της (μπαζάρ κ.λπ.). Μπορείτε να μας βοηθήσετε στην προετοιμασία των εκδηλώσεων αυτών.

Οικονομική βοήθεια

Υποστηρίξτε τα προγράμματά μας γινόμενοι συνδρομητές. Μπορείτε να καταθέσετε την βοήθειά σας στον λογαριασμό της Πορείας Αγάπης:

AlphaBank  119002002012510

IBAN: GR23 0140 1190 1190 0200 2012 510

 

H παρουσία, η αφιέρωση χρόνου, η συμπαράσταση, η καλή σκέψη και κάθε είδους προσφορά, από καρδιάς, από τον καθένα μας, είναι πολύτιμη και ανακουφίζει τους ανθρώπους που δοκιμάζονται.

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε σε κάποιο πρόγραμμα, στείλτε μας email στην διεύθυνση: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. με το τηλέφωνό σας και το όνομά σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.