Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.

Με την χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies.

logoSPA

Μπακάλικο

Από το 2008 δημιουργήθηκε το πρόγραμμα με το όνομα "Μπακάλικο" της Πορείας Αγάπης για την παροχή βασικών διατροφικών αγαθών σε μεμονωμένα άτομα ή οικογένειες που έχουν ανάγκη. 

Το «Μπακάλικο» συγκεντρώνει τρόφιμα, κυρίως από προσφορές των εθελοντών και φίλων της Πορείας Αγάπης, και στην συνέχεια τα μοιράζει σε οικογένειες που διαπιστωμένα χρειάζονται υποστήριξη.

Το "Μπακάλικο", στην παρούσα φάση, διανέμει τρόφιμα κάθε 35-40 ημέρες και δραστηριοποιείται, κυρίως, στην περιοχή της Αττικής, της Θεσσαλονίκης, της Εύβοιας και της Σόφιας.

Για την συνέχιση του προγράμματος αυτού η με οποιοδήποτε τρόπο προσφορά σας είναι ευπρόσδεκτη και πολύτιμη.

Χριστουγεννιάτικο μπακάλικο: Ένωση δυνάμεων-ευεργετικό αποτέλεσμα!

Από τις 15 έως και τις 23 Δεκεμβρίου το χριστουγεννιάτικο μπακάλικο συγκέντρωσε, συσκεύασε και μοίρασε τρόφιμα σε 238 οικογένειες με 790 άτομα (έναντι 718 του προηγούμενου μπακάλικου). Πολλοί άνθρωποι ένωσαν τις καλές τους προθέσεις, τις ευχές, τις δυνάμεις, τις προσφορές και τα δώρα τους για να παραχθεί αυτό το ευεργετικό αποτέλεσμα για πολλούς συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Στο εορταστικό αυτό μπακάλικο, εκτός από τα τρόφιμα που συνήθως μοιράζονται (ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, γάλα, λάδι, αλεύρι, ζάχαρη κλπ.), δόθηκαν και 600 περίπου κιλά κοτόπουλα.


Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συρροή περισσότερων από κάθε άλλη φορά φίλων που πρόσφεραν τον χρόνο τους και προσωπική εργασία, τόσο πολύτιμη αφού οι εργασίες του μπακάλικου συνεχώς αυξάνονται… Πολύ σημαντική, επίσης, ήταν η σε είδος συνεισφορά των φίλων μας: Άλλος με δωροεπιταγές, άλλος με τρόφιμα, άλλος συγκέντρωσε τρόφιμα στο πάρτυ των γενεθλίων του, άλλος έκανε έκπτωση στις τιμές με τις οποίες μάς προμήθευσε τρόφιμα, υπάλληλοι από κάποιες εταιρείες πήραν την πρωτοβουλία και συγκέντρωσαν τρόφιμα, οι άνθρωποι της Ιντεάλ και πάλι στάθηκαν πλάι μας και ο 9.84 για μια ακόμη φορά ενημέρωσε τους ακροατές του για την προσπάθειά μας…
Τους ευχαριστούμε όλους πολύ για την πολύτιμη προσφορά τους που γίνεται βάλσαμο στις πληγές της κοινωνίας και πηγή ελπίδας για ένα καλύτερο μέλλον.


Όμως… Οι ανάγκες είναι πολλές. Η προσπάθεια συνεχίζεται. Χρειαζόμαστε και ευχόμαστε μια νέα χρονιά γεμάτη προσφορά!

Ευχόμαστε σε όλους καλό και ευτυχισμένο το 2015 με πολλή αγάπη!