Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.

Με την χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies.

logoSPA

Μπακάλικο

Από το 2008 δημιουργήθηκε το πρόγραμμα με το όνομα "Μπακάλικο" της Πορείας Αγάπης για την παροχή βασικών διατροφικών αγαθών σε μεμονωμένα άτομα ή οικογένειες που έχουν ανάγκη. 

Το «Μπακάλικο» συγκεντρώνει τρόφιμα, κυρίως από προσφορές των εθελοντών και φίλων της Πορείας Αγάπης, και στην συνέχεια τα μοιράζει σε οικογένειες που διαπιστωμένα χρειάζονται υποστήριξη.

Το "Μπακάλικο", στην παρούσα φάση, διανέμει τρόφιμα κάθε 35-40 ημέρες και δραστηριοποιείται, κυρίως, στην περιοχή της Αττικής, της Θεσσαλονίκης, της Εύβοιας και της Σόφιας.

Για την συνέχιση του προγράμματος αυτού η με οποιοδήποτε τρόπο προσφορά σας είναι ευπρόσδεκτη και πολύτιμη.

Το μπακάλικο του Οκτωβρίου

Με τη βοήθεια, τις προσφορές και την προσωπική εργασία δεκάδων εθελοντών και φίλων μας, ολοκληρώθηκε και το μπακάλικο του Οκτωβρίου.
Οι εργασίες του έλαβαν χώρα από τις 20 έως τις 24 Οκτωβρίου. Εννοούμε, βέβαια, τις τελικές εργασίες ταξινόμησης, συσκευασίας και διανομής, γιατί οι εργασίες του μπακάλικου δεν σταματούν και, σε κάποιες περιόδους, οι εργασίες του επόμενου μπακάλικου αρχίζουν πριν τελειώσει το προηγούμενο…
Το μπακάλικο αυτό πρόσφερε τρόφιμα σε 227 οικογένειες, ανάλογα με τον αριθμό των μελών τους και τις ανάγκες τους. Οι οικογένειες αυτές αποτελούνται συνολικά από 716 άτομα, από τα οποία τα 262 παιδιά.
Επίσης, προσφέρθηκαν και πάλι κάποια σχολικά είδη.

Ευχαριστούμε με όλη μας την καρδιά και τους εθελοντές και τους φίλους μας που πρόσφεραν τρόφιμα και τον πολύτιμο χρόνο τους για να πραγματοποιηθεί αυτό το μπακάλικο.
Ευχαριστούμε την πρόεδρο του σωματείου «Πάνος&Χρυσηίδα-Βοήθεια στα παιδιά» κυρία Διόνη Βαρδάκα για την προσφορά σχολικών ειδών, τον όμιλο “Ideal” και τους εργαζόμενους σε αυτόν για την συνεχή τους βοήθεια, καθώς και τον «Αθήνα 9.84» που δεν μας ξεχνά…

Το επόμενο μπακάλικο θα ακολουθήσει αμέσως μετά το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ. Θα συγκεντρώνει τρόφιμα την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου και την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου το απόγευμα από τις 6 έως τις 9.