Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.

Με την χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies.

logoSPA

Μπακάλικο

Από το 2008 δημιουργήθηκε το πρόγραμμα με το όνομα "Μπακάλικο" της Πορείας Αγάπης για την παροχή βασικών διατροφικών αγαθών σε μεμονωμένα άτομα ή οικογένειες που έχουν ανάγκη. 

Το «Μπακάλικο» συγκεντρώνει τρόφιμα, κυρίως από προσφορές των εθελοντών και φίλων της Πορείας Αγάπης, και στην συνέχεια τα μοιράζει σε οικογένειες που διαπιστωμένα χρειάζονται υποστήριξη.

Το "Μπακάλικο", στην παρούσα φάση, διανέμει τρόφιμα κάθε 35-40 ημέρες και δραστηριοποιείται, κυρίως, στην περιοχή της Αττικής, της Θεσσαλονίκης, της Εύβοιας και της Σόφιας.

Για την συνέχιση του προγράμματος αυτού η με οποιοδήποτε τρόπο προσφορά σας είναι ευπρόσδεκτη και πολύτιμη.

Το μπακάλικο του Ιουνίου στη Σόφια

Στη Σόφια, οι εθελοντές της Πορείας Αγάπης συνεχίζουν τις προσπάθειές τους να υποστηρίξουν ανθρώπους που κινδυνεύουν από το φάσμα της πείνας.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής, στις 18 Ιουνίου 2014, ετοιμάστηκαν και παραδόθηκαν τρόφιμα σε 11 οικογένειες με 32 άτομα, από τα οποία τα 17 παιδιά.

Κάθε οικογένεια με δύο ή περισσότερα άτομα παρέλαβε 1 κιλό ρύζι, 1 πακέτο ζυμαρικά, ½ κιλό όσπρια, 2 μπουκάλια λάδι, 1 κιλό ζάχαρη, 1 κιλό αλεύρι,  1 βαζάκι ντομάτα, τυρί, μερικά μήλα και μπισκότα για τα παιδιά, γλυκά δημητριακά, απορρυπαντικά, και χαρτί τουαλέτας.