Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.

Με την χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies.

logoSPA

Μπακάλικο

Από το 2008 δημιουργήθηκε το πρόγραμμα με το όνομα "Μπακάλικο" της Πορείας Αγάπης για την παροχή βασικών διατροφικών αγαθών σε μεμονωμένα άτομα ή οικογένειες που έχουν ανάγκη. 

Το «Μπακάλικο» συγκεντρώνει τρόφιμα, κυρίως από προσφορές των εθελοντών και φίλων της Πορείας Αγάπης, και στην συνέχεια τα μοιράζει σε οικογένειες που διαπιστωμένα χρειάζονται υποστήριξη.

Το "Μπακάλικο", στην παρούσα φάση, διανέμει τρόφιμα κάθε 35-40 ημέρες και δραστηριοποιείται, κυρίως, στην περιοχή της Αττικής, της Θεσσαλονίκης, της Εύβοιας και της Σόφιας.

Για την συνέχιση του προγράμματος αυτού η με οποιοδήποτε τρόπο προσφορά σας είναι ευπρόσδεκτη και πολύτιμη.

Το 54ο μπακάλικο της Συλλογικής Πορείας Αγάπης ολοκληρώθηκε

Οι εργασίες του μπακάλικου του Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκαν από την 1η έως τις 9 Φεβρουαρίου.

Παραδόθηκαν τρόφιμα συνολικά σε 238 οικογένειες, με 820 άτομα, από τα οποία τα 287 παιδιά. 

Πολλοί φίλοι και εθελοντές, πάνω από εκατό, βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτό το μπακάλικο.

Άλλοι πρόσφεραν τρόφιμα, άλλοι εργάσθηκαν για να συγκεντρωθούν και να συσκευασθούν τα τρόφιμα, άλλοι για να τα μοιράσουν κι άλλοι κατέθεσαν χρήματα στον λογαριασμό της Πορείας Αγάπης. Τους ευχαριστούμε όλους από την καρδιά μας, όπως επίσης ευχαριστούμε θερμά και τις εταιρείες «Ήλιος», «Ιντεάλ», «Καραμολέγκος» και «Σκλαβενίτης» για τις εκπτώσεις και τις προσφορές τους.

Είναι πάντα πολύ ευχάριστο να βλέπουμε ανάμεσα στους εθελοντές και ανθρώπους που έχουν ωφεληθεί από το μπακάλικο και θέλουν κι αυτοί με τη σειρά τους να προσφέρουν εργασία για να βοηθηθούν και κάποιοι άλλοι. Έτσι, κι αυτή τη φορά είχαμε μαζί μας, συνεργάτες σ’ αυτή την προσπάθεια, γυναίκες και άντρες από τις οικογένειες που στηρίζει το μπακάλικο. 

Λίγο καιρό πριν, στις 20 Ιανουαρίου 2016, οι εθελοντές της Σόφιας μοίρασαν τρόφιμα σε 29 άτομα, από τα οποία τα 14 παιδιά.

 Η επόμενη συγκέντρωση τροφίμων θα γίνει την Δευτέρα 7 Μαρτίου το απόγευμα από τις 5 έως τις 8 στον 3ο όροφο της οδού Βουλγαροκτόνου 27α και Χ. Τρικούπη.