Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.

Με την χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies.

logoSPA

Μπακάλικο

Από το 2008 δημιουργήθηκε το πρόγραμμα με το όνομα "Μπακάλικο" της Πορείας Αγάπης για την παροχή βασικών διατροφικών αγαθών σε μεμονωμένα άτομα ή οικογένειες που έχουν ανάγκη. 

Το «Μπακάλικο» συγκεντρώνει τρόφιμα, κυρίως από προσφορές των εθελοντών και φίλων της Πορείας Αγάπης, και στην συνέχεια τα μοιράζει σε οικογένειες που διαπιστωμένα χρειάζονται υποστήριξη.

Το "Μπακάλικο", στην παρούσα φάση, διανέμει τρόφιμα κάθε 35-40 ημέρες και δραστηριοποιείται, κυρίως, στην περιοχή της Αττικής, της Θεσσαλονίκης, της Εύβοιας και της Σόφιας.

Για την συνέχιση του προγράμματος αυτού η με οποιοδήποτε τρόπο προσφορά σας είναι ευπρόσδεκτη και πολύτιμη.

Το μπακάλικο του Ιανουαρίου σε Αθήνα και Σόφια

Τις τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου και τις πρώτες του Φεβρουαρίου 2015 είχαμε διαδοχικά το μπακάλικο της Σόφιας και το μπακάλικο της Αθήνας.
Πρώτα στη Σόφια, στις 21 Ιανουαρίου, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και υλικά καθαριότητας τα οποία μοιράστηκαν σε 24 άτομα, από τα οποία τα 13 παιδιά.
Στη συνέχεια, από τις 26 Ιανουαρίου μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου έγιναν οι εργασίες παραλαβής, ταξινόμησης, συσκευασίας και παράδοσης τροφίμων σε 238 οικογένειες με 776 μέλη, από τα οποία τα 276 παιδιά.
Ο χρόνος κυλάει γρήγορα, όμως. Σε λίγες μέρες ακολουθεί ένα ακόμη μπακάλικο.
Η παραλαβή των τροφίμων θα γίνει στον γνωστό χώρο της οδού Βουλγαροκτόνου 27α, 3ος όροφος.
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6972 83 66 27 (Νάστια Γιαννοπούλου) και 6945 59 84 87 (Λάμπρος Κουλελής).