Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.

Με την χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies.

logoSPA

Μπακάλικο

Από το 2008 δημιουργήθηκε το πρόγραμμα με το όνομα "Μπακάλικο" της Πορείας Αγάπης για την παροχή βασικών διατροφικών αγαθών σε μεμονωμένα άτομα ή οικογένειες που έχουν ανάγκη. 

Το «Μπακάλικο» συγκεντρώνει τρόφιμα, κυρίως από προσφορές των εθελοντών και φίλων της Πορείας Αγάπης, και στην συνέχεια τα μοιράζει σε οικογένειες που διαπιστωμένα χρειάζονται υποστήριξη.

Το "Μπακάλικο", στην παρούσα φάση, διανέμει τρόφιμα κάθε 35-40 ημέρες και δραστηριοποιείται, κυρίως, στην περιοχή της Αττικής, της Θεσσαλονίκης, της Εύβοιας και της Σόφιας.

Για την συνέχιση του προγράμματος αυτού η με οποιοδήποτε τρόπο προσφορά σας είναι ευπρόσδεκτη και πολύτιμη.

Πρόσκληση μπακάλικου 04/2014

Aγαπητοί φίλοι και εθελοντές, 

Σας προσκαλούμε, για μια ακόμη φορά, εφόσον το θέλετε,  να συμμετάσχετε στο  Πασχαλινό μας  «Μπακάλικο», σε μια συλλογική προσπάθεια στήριξης απόρων οικογενειών σε τρόφιμα  πρώτης ανάγκης.

Αναγνωρίζοντας την δύσκολη εποχή που ζούμε και με σεβασμό στην ανάγκη αλλά και την αξιοπρέπεια των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε δυσκολία λόγω φτώχειας, ανεργίας, ασθενειών και ορφάνιας, προσφέρουμε αυτό που μπορούμε, γι΄ αυτό η παρουσία σας, κάθε σκέψη αγάπης και κάθε μικρή ή μεγάλη προσφορά είναι πολύτιμη.

Το Πασχαλινό « Μπακάλικο» θα  δεχτεί τρόφιμα την Δευτέρα 14 Απριλίου από τις 3 έως τις 6 το απόγευμα & την Τρίτη 15 Απριλίου από τις 5 έως τις 8 το απόγευμα.

Η συσκευασία των τροφίμων,  ανάλογα με τα μέλη και τα παιδιά της κάθε οικογένειας,  θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Απριλίου από τις 10 το πρωί 

και η παράδοση τους προς τις οικογένειες,  την ίδια μέρα από τις 3 έως τις 8 το απόγευμα. 

 

Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας και αυτή την φορά! 

Καλό Πάσχα για όλους!

 

Για κάθε διευκρίνιση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας:  

Λάμπρος Κουλελής     6945 59 84 87

Νάστια Γιαννοπούλου 6972 83 66 27