Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.

Με την χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies.

logoSPA

Μπακάλικο

Από το 2008 δημιουργήθηκε το πρόγραμμα με το όνομα "Μπακάλικο" της Πορείας Αγάπης για την παροχή βασικών διατροφικών αγαθών σε μεμονωμένα άτομα ή οικογένειες που έχουν ανάγκη. 

Το «Μπακάλικο» συγκεντρώνει τρόφιμα, κυρίως από προσφορές των εθελοντών και φίλων της Πορείας Αγάπης, και στην συνέχεια τα μοιράζει σε οικογένειες που διαπιστωμένα χρειάζονται υποστήριξη.

Το "Μπακάλικο", στην παρούσα φάση, διανέμει τρόφιμα κάθε 35-40 ημέρες και δραστηριοποιείται, κυρίως, στην περιοχή της Αττικής, της Θεσσαλονίκης, της Εύβοιας και της Σόφιας.

Για την συνέχιση του προγράμματος αυτού η με οποιοδήποτε τρόπο προσφορά σας είναι ευπρόσδεκτη και πολύτιμη.

"Μπακάλικο" Ιανουαρίου: 205 οικογένειες, 642 άτομα

Το “μπακάλικο” του Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε από τις 28 έως τις 31 του μήνα και μοίρασε τρόφιμα σε 205 οικογένειες που αριθμούν 642 μέλη, από τα οποία 236 παιδιά.  (Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η σακούλα για οικογένεια 4 ατόμων περιείχε 4 πακέτα ζυμαρικά, 2 πακέτα ρύζι, 3 πακέτα όσπρια -όλα πακέτα μισού κιλού- 4 κουτιά γάλα, 1 λάδι, 1 ντομάτα, 1 αλεύρι, 1 ζάχαρη, και από 1 κρουασάν για κάθε παιδί. 

Ευχαριστούμε απ’ την καρδιά μας για την συνεισφορά τους όλους εκείνους που αφιέρωσαν χρόνο και κόπο για να παραλάβουμε, να τακτοποιήσουμε, να καταμετρήσουμε, να συσκευάσουμε και να παραδώσουμε τα τρόφιμα. Τους ευχαριστούμε γιατί στα πρόσωπά τους είδαμε την ευαισθησία και την αλληλεγύη ζωντανή, όπως στην περίπτωση της κυρίας η οποία άκουσε την εκπομπή του Αθήνα 9.84 με κάποιες πληροφορίες για το “μπακάλικο” και σε λίγα λεπτά ήρθε, ψάχνοντας πόρτα πόρτα, γιατί δεν είχε συγκρατήσει την ακριβή διεύθυνση, να μας ρωτήσει σε τι μπορεί να βοηθήσει. 

Οι ανάγκες είναι πολλές, οι προσπάθειες του μπακάλικου συνεχίζονται, η συμπαράστασή σας θα τις κάνει πιο αποτελεσματικές… 

Το επόμενο “μπακάλικο” θα συγκεντρώνει τρόφιμα την Τρίτη 4 Μαρτίου 2-5 μ.μ. και την Τετάρτη 5 Μαρτίου 5-8 μ.μ. στην οδό Βουλγαροκτόνου 27α & Χαρ. Τρικούπη, γ΄όροφος.

Σας περιμένουμε!