Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.

Με την χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies.

logoSPA

Μπακάλικο

Από το 2008 δημιουργήθηκε το πρόγραμμα με το όνομα "Μπακάλικο" της Πορείας Αγάπης για την παροχή βασικών διατροφικών αγαθών σε μεμονωμένα άτομα ή οικογένειες που έχουν ανάγκη. 

Το «Μπακάλικο» συγκεντρώνει τρόφιμα, κυρίως από προσφορές των εθελοντών και φίλων της Πορείας Αγάπης, και στην συνέχεια τα μοιράζει σε οικογένειες που διαπιστωμένα χρειάζονται υποστήριξη.

Το "Μπακάλικο", στην παρούσα φάση, διανέμει τρόφιμα κάθε 35-40 ημέρες και δραστηριοποιείται, κυρίως, στην περιοχή της Αττικής, της Θεσσαλονίκης, της Εύβοιας και της Σόφιας.

Για την συνέχιση του προγράμματος αυτού η με οποιοδήποτε τρόπο προσφορά σας είναι ευπρόσδεκτη και πολύτιμη.

Ημερολόγιο δράσης της Συλλογικής Πορείας Αγάπης (1.4.2019-30.6.2019)

Πλούσιο σε δράση ήταν και το διάστημα από την 1ηΑπριλίου ως τώρα, περιλαμβάνοντας το πασχαλινό μας μπαζάρ, δυο φορές “Μπακάλικο” σε Αθήνα και Θεσαλονίκη και τρεις φορές στη Σόφια.

Στις 20 και 21 Απριλίου πραγματοποιήθηκε το πασχαλινό μας μπαζάρ στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη και στην Σόφια. Η συμμετοχή των φίλων μας και η υποστήριξή τους ήταν και πάλι πολύ μεγάλη. Ζήσαμε όλοι μαζί μια γιορτή γεμάτη αγάπη, χαρά και ομορφιά!

Αμέσως μετά, από τις 22 Απριλίου το απόγευμα μέχρι τις 24 Απριλίου το βράδυ, πραγματοποιήθηκε το πασχαλινό μας “μπακάλικο” που ήταν και το 80ο

Μοιράστηκαν τρόφιμα και πολλά δώρα σε259 οικογένειες με 894 άτομα, από τα οποία τα 311 παιδιά.

Πολύτιμη ήταν η υποστήριξη των εταιρειών  “Παπαδόπουλος Α.Ε.”, “Καραμολέγκος”, “ Ήλιος”, “Ελ. Κιαχάκης Α.Ε.-εμπορία κρεάτων”, “IdealΗλεκτρονική”. 

Επίσης, τον Απρίλιο, το “Μπακάλικο” συνέχισε την προσφορά του και στην Θεσσαλονίκη και στην Σόφια. 

Στην Θεσσαλονίκη πρόσφερε τρόφιμα σε 20 οικογένειες με 53 άτομα, από τα οποία τα 12 παιδιά.

Στη Σόφια: σε 8 οικογένειες με 27 άτομα, από τα οποία τα 13 παιδιά.

Στις 14 Μαϊου, το “Μπακάλικο” της Σόφιας πρόσφερε και πάλι τρόφιμα σε 8 οικογένειες με 24 άτομα, από τα οποία τα 11 παιδιά. 

Από την Τρίτη 28 Μαϊου μέχρι και την Τρίτη 4 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το 81ο“Μπακάλικο”της Αθήνας.

Μοιράστηκαν τρόφιμα σε 265 οικογένειες, με 915 άτομα, από τα οποία τα 327 παιδιά.

Πολύτιμη ήταν και αυτή την φορά η υποστήριξη των εταιρειών  “Παπαδόπουλος Α.Ε.”, “Καραμολέγκος”, “ Ήλιος”, “IdealΗλεκτρονική”, όπως επίσης και πολλών εθελοντών και φίλων μας.

Τέλος, στις 5 Ιουνίου, το “Μπακάλικο” της Θεσσαλονίκης πρόσφερε τρόφιμα σε 19 οικογένειες  με 50 άτομα, από τα οποία τα 12 παιδιά, και στις 11 Ιουνίου το "Μπακάλικο" της Σόφιας πρόσφερε τρόφιμα σε 8 οικογένειες με 24 άτομα από τα οποία τα 11 παιδιά. 

 

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για την πολύπλευρη υποστήριξή σας που μας επιτρέπει να συνεχίζουμε σταθερά τις δραστηριότητές μας και σας περιμένουμε και πάλι συμπαραστάτες στο επόμενό μας “Μπακάλικο” που θα συγκεντρώνει τρόφιμα την Δευτέρα 15 Ιουλίου το πρωί, από 10 έως 1.