Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.

Με την χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies.

logoSPA

Μπακάλικο

Από το 2008 δημιουργήθηκε το πρόγραμμα με το όνομα "Μπακάλικο" της Πορείας Αγάπης για την παροχή βασικών διατροφικών αγαθών σε μεμονωμένα άτομα ή οικογένειες που έχουν ανάγκη. 

Το «Μπακάλικο» συγκεντρώνει τρόφιμα, κυρίως από προσφορές των εθελοντών και φίλων της Πορείας Αγάπης, και στην συνέχεια τα μοιράζει σε οικογένειες που διαπιστωμένα χρειάζονται υποστήριξη.

Το "Μπακάλικο", στην παρούσα φάση, διανέμει τρόφιμα κάθε 35-40 ημέρες και δραστηριοποιείται, κυρίως, στην περιοχή της Αττικής, της Θεσσαλονίκης, της Εύβοιας και της Σόφιας.

Για την συνέχιση του προγράμματος αυτού η με οποιοδήποτε τρόπο προσφορά σας είναι ευπρόσδεκτη και πολύτιμη.

Δεκέμβριος 2018: Πλούσια δράση της Συλλογικής Πορείας Αγάπης

Ο Δεκέμβριος ήταν για μας ένας μήνας πλούσιος σε δράση. Μπαζάρ, μπακάλικο, διανομή παιχνιδιών… Αλλά ας δούμε τα πράγματα με τη σειρά.

Στις 8 και 9 Δεκεμβρίου  πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ της Συλλογικής Πορείας Αγάπης στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη και στην Σόφια. Η συμμετοχή των φίλων μας και η υποστήριξή τους ήταν μεγαλύτερη από κάθε φορά. Η Γιορτή ξεχείλιζε από ομορφιά και χαρά!  

Μπορείτε να πάρετε μια «γεύση» των μπαζάρ μας από το πλούσιο φωτογραφικό υλικό του μπαζάρ της Αθήνας που δημοσιεύεται πιο κάτω.

Στη συνέχεια, στο χρονικό διάστημα από 13 έως και 19 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε το Χριστουγεννιάτικο “Μπακάλικο” της Αθήνας, το 77ο,  που μοίρασε τρόφιμα, παιχνίδια και άλλα δώρα σε 270 οικογένειες με 923 άτομα από τα οποία τα 323 παιδιά, έναντι 238 στο “Μπακάλικο” του Οκτωβρίου (με 809 άτομα – 282 παιδιά). 

Πολύτιμη ήταν αυτή την φορά η υποστήριξη των εταιρειών “Καραμολέγκος”, “ Ήλιος”, “ΑΓΑΝ-greektomato”, “Δούκας Νικόλαος-εμπορία ελαιολάδου”, “Ελ. Κιαχάκης Α.Ε.-εμπορία κρεάτων”, “Ideal Ηλεκτρονική” και της ένωσης «Μαζί για το παιδί».

Αυτό τον μήνα το “Μπακάλικο” συμπλήρωσε 10 χρόνια ζωής μέσα στα οποία πραγματοποίησε σχεδόν 14000 διανομές τροφίμων.  

Επίσης,τον Δεκέμβριο, το “Μπακάλικο” συνέχισε την προσφορά του και στην Θεσσαλονίκη και στην Σόφια. Στην Θεσσαλονίκη πρόσφερε τρόφιμα σε 18 οικογένειες με 46 άτομα, από τα οποία τα 15 παιδιά και

στη Σόφια σε 9 οικογένειες με 35 άτομα, από τα οποία τα 15 παιδιά.

Τέλος, την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, μοιράστηκαν σε παιδιά των οικογενειών παιχνίδια που πρόσφεραν χορηγοί της ένωσης «Μαζί για το παιδί».

Σας ευχαριστούμε όλους πολύ για την στήριξή σας σε όλες αυτές τις προσπάθειες. Σας ευχόμαστε μια ευτυχισμένη νέα χρονιά και σας περιμένουμε στις νέες δράσεις μας που σκοπό έχουν να συμβάλουν ώστε το 2019 να είναι ευτυχισμένο για όλο και περισσότερους ανθρώπους.

Η πρώτη μας δράση για το 2019 είναι το “Μπακάλικο” που θα συγκεντρώνει τρόφιμα την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου το απόγευμα, από τις 4 έως τις 7, Βουλγαροκτόνου 27α & Χ. Τρικούπη, στον 3ο όροφο