Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.

Με την χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies.

logoSPA

6.1.2020: Χριστούγεννα 2019. Το μπαζάρ και το μπακάλικο της Συλλογικής Πορείας Αγάπης

Ο Δεκέμβριος, και ιδιαίτερα οι ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, ήταν μια περίοδος γεμάτη δράση για την Συλλογική Πορεία Αγάπης και τους εθελοντές της.

Στις 14 και 15 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ της Συλλογικής Πορείας Αγάπης στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη και στην Σόφια με πολύ μεγάλη συμμετοχή των φίλων μας. Μοιραστήκαμε μαζί τους πολύ ωραίες στιγμές ζεστασιάς, χαράς, ομορφιάς, αληθινής γιορτής!
Σύντομα θα μπορείτε να πάρετε μια “γεύση” του μπαζάρ της Αθήνας από τις σχετικές φωτογραφίες που πρόκειται να δημοσιευτούν.

Από τις 18 έως και τις 21 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε το Χριστουγεννιάτικο “Μπακάλικο” της Αθήνας, το 85ο, που μοίρασε τρόφιμα, παιχνίδια και άλλα δώρα σε 292 οικογένειες με 1010 άτομα, περισσότερα από κάθε άλλο “μπακάλικο”, από τα οποία τα 353 ήταν παιδιά.
(Στο προηγούμενο “μπακάλικο”, τον Νοέμβριο, δόθηκαν τρόφιμα σε 271 οικογένειες με 929 άτομα, από τα οποία τα 328 παιδιά).
Πολύτιμη ήταν αυτή την φορά η υποστήριξη των εταιρειών “Καραμολέγκος”, “Ήλιος”, “Παπαδόπουλος Α.Ε.”, “Ideal Ηλεκτρονική”, “Κόπερ”, “Σκλαβενίτης”, του Κέντρου Συμπαράστασης Ανθρώπου, του καταστήματος τροφίμων “Αμφιλοχία” στον Χολαργό και της ένωσης «Μαζί για το παιδί».

Αυτό τον μήνα το “Μπακάλικο” συμπλήρωσε 11 χρόνια ζωής. 

Επίσης, τον Δεκέμβριο, το “Μπακάλικο” συνέχισε την προσφορά του στην Θεσσαλονίκη και στην Σόφια.
Στην Θεσσαλονίκη πρόσφερε τρόφιμα σε 20 οικογένειες με 59 άτομα, από τα οποία τα 15 παιδιά και στη Σόφια σε 7 οικογένειες με 18 άτομα, από τα οποία τα 7 παιδιά.

Σας ευχαριστούμε όλους πολύ για την στήριξή σας στις προσπάθειές μας. Σας ευχόμαστε μια ευτυχισμένη νέα χρονιά και σας περιμένουμε στις νέες δράσεις μας!

Η πρώτη μας δράση για το 2020 θα είναι για το “Μπακάλικο” που θα συγκεντρώσει τρόφιμα προς το τέλος Ιανουαρίου σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν σύντομα από το σάιτ μας.