Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.

Με την χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies.

logoSPA

4.7.2018: Το μπακάλικο του Ιουνίου ολοκληρώθηκε

Άλλο ένα μπακάλικο (το 73ο) ολοκληρώθηκε. Οι βασικές του εργασίες πραγματοποιήθηκαν από τις 6 ως τις 15 Ιουνίου 2018. Το μπακάλικο αυτό μοίρασε τρόφιμα σε 213 οικογένειες με 711 άτομα από τα οποία τα 241 παιδιά. Στο προηγούμενο μπακάλικο είχαν παραδοθεί τρόφιμα σε 226 οικογένειες με 758 άτομα από τα οποία τα 270 παιδιά.
Κάποιες οικογένειες, χαιρόμαστε που το βλέπουμε, κλείνουν αυτόν τον κύκλο της μεγάλης ανάγκης. Χαιρόμαστε που μπορέσαμε να τους σταθούμε στην μπόρα. Όμως οι ανάγκες δεν τελείωσαν (ακόμα…) και νέες οικογένειες έρχονται να πάρουν τη θέση των παλιών. Γι΄αυτό και η προσπάθεια συνεχίζεται σταθερά…

Όπως και στα προηγούμενα, στο μπακάλικο αυτό είχαμε την πολύτιμη συμπαράσταση πολλών φίλων μας. Είχαμε και πάλι την υποστήριξη της εταιρείας «Καραμολέγκος» και της «Ideal Ηλεκτρονική». Τους ευχαριστούμε όλους από την καρδιά μας.

Λίγες μέρες μετά από το μπακάλικο της Αθήνας, στις 20 Ιουνίου, και οι εθελοντές στη Σόφια ετοίμασαν και μοίρασαν τρόφιμα σε 9 οικογένειες με 35 άτομα, από τα οποία τα 15 παιδιά.

Τώρα ετοιμαζόμαστε για το μπακάλικο του Ιουλίου το οποίο θα παραλαμβάνει τρόφιμα την Δευτέρα 16 Ιουλίου το απόγευμα, από τις 5 έως τις 8 στον 3ο όροφο στην οδό Βουλγαροκτόνου 27α και Χ. Τρικούπη. Σας περιμένουμε!