Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.

Με την χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies.

logoSPA

Το 70ο μπακάλικο είναι γεγονός!

Με την πολύτιμη συμπαράστασή σας, επί σχεδόν 10 χρόνια, 70 μπακάλικα της Συλλογική Πορεία Αγάπης ενισχύουν με τρόφιμα οικογένειες που έχουν ανάγκη. Περισσότερες από 12.000 διανομές πραγματοποιήθηκαν ως τώρα. 244 έως 280 οικογένειες πήραν τρόφιμα σε κάθε μπακάλικο τον τελευταίο χρόνο.

Πέρα όμως και πάνω από τους αριθμούς υπάρχει και μια συνολική πραγματικότητα που διαμορφώνεται αυτά τα χρόνια, όχι από μας, αλλά και από μας και από χιλιάδες άλλους εθελοντές διαφόρων ομάδων σε όλη την Ελλάδα. Άνθρωποι που βοηθούν εκεί που υπάρχει ανάγκη, άνθρωποι που παίρνουν μια ανάσα στον αγώνα της επιβίωσής τους, πολλά χαμόγελα, πολλά ζεστά «ευχαριστώ», περισσότερη εμπιστοσύνη, περισότερη ελπίδα... Και κάποιοι που στέκονται στα πόδια τους, ευχαριστούν για τη βοήθεια χάρις στην οποία πέρασαν πια την «μπόρα» και προχωρούν στη ζωή με ανανεωμένες δυνάμεις και ελπίδες…

Το μπακάλικο του Φεβρουαρίου ήταν το 70ο.
Οι βασικές εργασίες του (Παραλαβή τροφίμων, Συσκευασία και Παράδοση τροφίμων), πραγματοποιήθηκαν στις 12, 13, 14 και 15 Φεβρουαρίου 2018 .
Συνολικά, παραδόθηκαν τρόφιμα σε 254 οικογένειες, 845 άτομα, 294 παιδιά.
Για τις ανάγκες του βοήθησαν με πολλούς τρόπους περίπου 100 άτομα. Παράλληλα είχαμε υποστήριξη από την εταιρεία «Καραμολέγκος», τα σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» και από τους μαθητές της σχολής χορού της Ριαλένας Νικοδήμου.
Τους ευχαριστούμε όλους θερμά για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Στο ίδιο πνεύμα, οι εθελοντές της Σόφιας ετοίμασαν τρόφιμα στις 17 Ιανουαρίου και στις 21 Φεβρουαρίου 2018 για 9 οικογένειες με 33 άτομα από τα οποία τα 15 παιδιά.

Τώρα, ο στόχος μας για το Πασχαλινό μας μπακάλικο είναι, όπως και τα Χριστούγεννα, να μην αφήσουμε κανένα αίτημα βοήθειας ανικανοποίητο. Που σημαίνει ότι συγκεντρώνουμε τρόφιμα για περισσότερες από 280 οικογένειες. Χρειαζόμαστε –και πάλι- τη βοήθειά σας!
Θα παραλαμβάνουμε τρόφιμα, στον 3ο όροφο στην οδό Βουλγαροκτόνου 27α και Χ. Τρικούπη, την Δευτέρα 2 Απριλίου το απόγευμα, από τις 5 έως τις 8.